Dienstag, 14. November 2017

Gorenje rk 6193 lx

Technológia IonAir zabezpečuje prírodné prostredie tým, že neustále dodáva záporne nabité ióny do. Schreiben Sie die erste Kundenmeinung. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte . Nová generace chladniček ION generation rozhodně umisťuje Gorenje mezi nejlepší značky na trhu. Hodnotili uživatelé, průměrné hodnocení z 5. Zobacz inne Lodówki, najtańsze i najlepsze oferty.


Informazioni sulla spedizione: Per informazioni sulla spedizione di prodotti voluminosi venduti su Amazon. Vďaka svojej nízkej spotrebe a šetrnosti k životnému prostrediu . Dizajn skrine: voľne stojace, Farba: šedá, kovová, Uchytenie dverí: Pravý. Díky své nízké spotřebě a šetrnosti k životnímu prostředí se řadí . Objem chladiacej časti je 221. Prodej produktů výpočetní techniky a spotřební elektroniky.


Technologie IonAir Technologie IonAir zajišťuje přírodní prostředí tím, že neustále dodává záporně nabité ionty do prostoru chladničky. Kombinovaná chladnička Gorenje s LED displejem a antibakteriálním systémem. Produktart: Kühl-Gefrierkombination. Heute kaufen und wir liefern zu Ihrem Wunschtermin - Tage die . Shop with confidence on eBay! Recyklační poplatek: 1Kč.


Compare the cheapest UK prices. Lieferung und Bestellung gegen Rechnung. Ennek köszönhetően minden polc és fiók könnyedén . Napredna tehnologija IonAir v novih hladilnikih Gorenje ustvarja idealno mikroklimo z naravnim procesom, znanim kot ionizacija. Rezultat ionizacije je ozon, . Technologie IonAir Přírodní mikroklima uvnitř chladničky Technologie IonAir zajišťuje přírodní prostředí tím, že neustále dodává záporně . Nájdite ten správny obchod a ušetrite vďaka Odpadneš. Installazione: Libera installazione, Colore del prodotto: Grigio, Metallico, Cerniera porta: Destra.


FrostLess technologie – pro méně ledu v mrazničce, ventilátor, antibakteriální ochrana, LED display s elektronickým ovládáním, LED osvětlení, . Konstrukce chladničky: kombinovaná. Provedení chladničky: s mrazícím prostorem. Umístění mrazícího prostoru: mraznička dole. Mrazák a lednice jsou již součástí běžné domácnosti a dokonce i pracovišť.


Máte možnost si pořídit oba spotřebiče zvlášť nebo ušetřit místo s kombinovanou . Displej, FrostLess,Ionizátor vzduchu, nerez.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts